Bezorging bij jou thuis
Wij behandelen jouw order zo snel mogelijk, vaak is dat dezelfde of de volgende werkdag al. Doordat je via iDEAL betaald is de betaling afgerond en kunnen wij jouw producten direct verzenden. Dit zal via PostNL gaan. De gemiddelde levertijd is 1 werkdag tot maximaal een week. Mochten de levertijden afwijken dan brengen wij je daarvan zo snel mogelijk op de hoogte.

Zodra jouw pakket is aangeboden aan PostNL krijg je een track & trace code, hiermee kun je je pakket online volgen. Ben je niet thuis, dan probeert de pakketbezorger het bij de buren. Lukt dan niet, dan probeert de bezorger het een dag later nogmaals. Lukt het ook dan niet, dan wordt het pakket naar het dichts bijzijnde PostNL servicepunt gebracht. Je hebt dan 2 weken om het pakket daar op te halen. Blijft het pakket liggen, dan wordt het teruggestuurd naar Pand 41.

Gratis verzending bij besteding vanaf € 50.00  en anders rekenen wij € 4,95 bezorgkosten.

Afhalen in de winkel
Ben je in de buurt? Je mag je pakket ook kosteloos ophalen in de winkel. Zodra je bestelling bij ons binnen is verwerken wij deze. Als je producten klaarliggen krijg je van ons een e-mail of telefoontje. Je kunt je pakket dan ophalen in onze winkel.

Pand 41
Kerkstraat 41
6981 CL Doesburg