Retourneren
Ben je niet blij met je aankoop? Dat kan gebeuren natuurlijk. Stuur ons het Item dan retour, het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen of terugbrengen naar onze winkel in Doesburg.

Let op: Wij moeten met z’n allen weer tot 14 januari 2022 onze deuren sluiten. De bestelde online spullen kunnen alleen op afspraak in onze winkel(s) worden opgehaald en ook worden terug gebracht. Sale artikelen mogen worden geruild of het bedrag voor een tegoed bon (geen geld retour).

Pand 41
Kerkstraat 41
6981 CL Doesburg

Vergeet niet om het retourformulier in te vullen en mee te sturen. Heeft u deze niet meer download hem hier als PDF en print hem uit.

Alleen als u de gehele bestelling wilt retourneren zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen ( geldt niet op sale items, deze kunnen worden geretourneerd  d.m.v. ruiling maat, ander artikel of men krijgt alleen hiervoor een tegoedbon).  Het bedrag staat dan binnen enkele dagen na verwerking van het retour op je rekening. Uiterlijk binnen 14 dagen.

Let op !!! De kosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening !!!

Ruilen
Wil je één of meerdere producten ruilen ( sale artikelen kunnen worden geruild of men krijgt hiervoor een tegoedbon. Geen geld retour), bijvoorbeeld voor een andere kleur of maat, dan sturen wij je deze producten graag kosteloos toe. Bij een tweede of derde ruiling brengen wij wel bezorgkosten in rekening.

Voorwaarden
Aan het retourneren en ruilen zitten enkele voorwaarden, zoals je die ook van andere webshops kent. Artikelen dienen onbeschadigd, schoon en ongewassen te zijn en de prijskaartjes en labels zijn nog aangehecht. Probeer de retourzending zoveel mogelijk in de originele verpakkingen terug te sturen. Voor beschadigde artikelen kunnen wij kosten in rekening brengen.

Uitverkocht/aankoopbedrag retour

De bestellingen (ook sale items) worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Hierdoor kan het voorkomen dat een kledingstuk niet meer op voorraad voor  is terwijl het wel aangeboden wordt. Wanneer dit mocht gebeuren nemen wij contact met je op en storten wij direct het aankoopbedrag terug.